Autorijschool-VelpAutorijschool Velp : SnelL rijplezier

Autorijschool Snell is de autorijschool voor Velp waarbij autorijles comfortabel voelt. Leerlingen voor rijles in Velp worden met veel individuele aandacht opgeleid voor het CBR rijexamen. Dat maakt de rijlessen van onze autorijschool betrouwbaar, prettig en kwalitatief dik in orde. Wie slaagt bij Snell Autorijschool Velp kan zich gemiddeld na 30-45 rijlessen met plezier in het verkeer begeven. Voor wie sneller examen wil doen hebben we een aantrekkelijk pakket.

Autorijschool met ervaring en hoog slagingspercentage

Binnen onze autorijschool hebben we een effectieve lesmethode ontwikkeld waarmee minder rijlessen nodig zijn om te slagen voor je rijbewijs. Dat we daardoor de autorijschool voor Velp e.o. zijn voor goedkope rijlessen in Velp is mooi meegenomen, maar wat nog belangrijker is, is dat we onze leerlingen veilig en zeker de weg op kunnen sturen. Snell behoort al 25 jaar tot een van de meest betrouwbare autorijscholen en realiseert een hoog slagingspercentage.

Autorijschool Velp waarbij je zelf je pakket kiest

Wil je snel je rijbewijs halen? We hebben een voordelig pakket samengesteld met CBR praktijkexamen kosten twv 120,00 en een theorie account: De Autorijschool Snell.nl Actie opleiding voor € 1125,00   ( meerprijs toets met korting  110,00 euro)

Gaat dit je te snel? Maak dan je keus uit een van onze andere rijles aanbiedingen: Bij autorijschool Snell Velp is de theorie opleiding gratis! Lees meer over onze pakketten op Autorijschool Velp Tarieven
  • De voordelen van Autorijschool Snell Velp:
  • Autorijschool met scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Autorijschool met zeer hoog slagingspercentage
  • VRB erkende rijschool
  • Goed gekwalificeerde instructeurs
  • Een unieke en zeer effectieve lesmethode
  • Wij houden van duidelijke afspraken! Optimale zekerheid met onze lesovereenkomst!
  • Vaste instructeur en lesauto (maar als het niet klikt altijd de mogelijkheid tot wisselen)
Naast autorijschool voor Velp zijn wij ook de autorijschool voor rijles in o.a. Arnhem, Huissen, Rheden, Westervoort en Zevenaar.

Bel voor meer informatie: 026-3615615 Of vul direct het aanmeldformulier in.

Autorijschool SNELL.NL
Waldeck Pyrmontlaan 6
6881 NT Velp
mobiel: 06 55793542
email: ronvanmaaren@vanmaaren.nl

 


Autorijschool-Arnhem    Autorijschool-Velp    Autorijschool-Zevenaar   Rijbewijs Arnhem  Rijbewijs Velp  Rijbewijs Zevenaar  Rijles Arnhem  Rijles Velp  Rijles Zevenaar Rijschool Velp  Rijschool Arnhem  Rijschool Zevenaar