Bovag garantie opleiding

BOVAG Rijschool Snell.nl heeft garantiefonds voor rijlessen, nooit meer betalen voor dure CBR herexamen(s) *

 
De nieuwe Garantie rijopleiding van BOVAG AUTORIJSCHOOL Snell.nl biedt nog meer zekerheid, nooit meer betalen voor dure CBR herexamen's .
 

Ron van Maaren van Bovag rijschool SNELL.NL heeft een nieuwe formule ontwikkeld: "Zeker van je zaak zijn, zo kennen consumenten Snell.nl al lang. Die zekerheid en betrouwbaarheid gold altijd al voor onze rijschool, maar nu komt daar dus de garantie opleiding bij voor opleidingen die starten vanaf 1-12-2012 is het mogelijk om je in te dekken tegen hoge kosten van CBR herexamen(s). Onverhoopt niet geslaagd dan niet getreurd Snell.nl betaalt aan het CBR de kosten van evt. herexamens dat is nóg een belangrijke reden om voor BOVAG rijschool SNELL.NL te kiezen.

 

* voorwaarden garantie: tegen betaling van een meerprijs 150,00 dek je het risico af van evt. kosten van CBR herexamens, deze garantie is uitsluitend geldig bij onze garantie opleidingen, indien direct bij het aangaan van de rijopleiding gekozen is voor deze optie. Opleiding is gestart op of na 1 januari 2014. Kosten van het herexamen worden vergoed indien de kandidaat minimaal 8 lessen neemt tussen het aan te vragen herexamen en het daaraan voorafgaande examen, twee lessen hiervan worden gebruikt voor het examen.